Ce elemente are un Website de Afaceri

Website de Afaceri
webdesign

Deci… acum putem spune ca esti in cunostinta de cauza. Si nu numai atat.

Poate ca deja ai un website de afaceri. Dar nu esti multumit de rezultatele pe care ti le aduce.

Este oare acest website exact ceea ce tu ai nevoie? Merita firma ta de constructii un website de afaceri profesional?

Evident.

Sper că esti convins!

Acum, dacă intenționezi să creezi un nou wesite de afaceri (sper că faci acest lucru) sau să îmbunătătesti unul existent, este vital să te gandesti la elementele esențiale ale modului în care afacerea ta va funcționa online.

Pentru a crea un website profesional, va trebui să alegeți o platformă web.

Nu doar s-o alegi. Ci sa alegi platforma potrivită.

Personal, am cateva site-uri online. Asa ca, sunt deja la faza la care pot face recomandari.

Iar recomandarea ma se indreapta, de departe spre WordPress.

WP (mai scurt) este una dintre cele mai populare alegeri pentru multe companii și este una dintre cele mai mari platforme pentru crearea unui site de afaceri sau blog (75 de milioane de utilizatori este o cifra impresionanta… parerea mea).

Aproape totul pe WordPress.com este gratuit, iar ceea ce este în prezent gratuit va rămâne astfel în viitor.

Una peste alta, rețeaua WordPress.com are “peste 409 milioane de persoane care viziteaza în fiecare lună mai mult de 15,5 miliarde de pagini. Utilizatorii noștri publică aproximativ 41,7 milioane de postări noi și lasă 60,5 milioane de comentarii noi în fiecare lună”.

Realizarea unui site web folosind WordPress poate contribui, de asemenea, la reducerea prețului final al proiectului tau datorită complexității sale reduse.

Cea mai bună parte este faptul că începătorii pot construi un site funcțional fără a fi experți în codificari.

În plus, temele (peste 10.000) și pluginurile )peste 44.000) fac ca orice website de afaceri să fie profesional.

Următorul pas în construirea unui website de afaceri este achizitionarea unui domeniu și a unui serviciu de gazduire (hosting) web.

Numele de domeniu reprezintă prima impresie pentru vizitatorii site-ului, deoarece iti definește marca; de asemenea, joacă un rol crucial în clasamenele motoarelor de căutare.

În acest sens, trebuie să vă gândiți la numele dvs. de domeniu. Sunt multe site-uri de unde poti cumpara domeniul tau ideal. personal, am preferat intotdeauna tranzactiile directe. Ca atare, toate domeniile ce-mi apartin sunt achizitionate, direct de la “sursa” si anume ROTLD.

Dar, indiferent de unde doresti sa cumperi domeniul pentru website-ul tau de afaceri, te sfatuiesc sa nu te grabesti. Fii creativ si alege exact numele care “indirect” sa-ti propulseze afacerea.

Serviciul de găzduire web pe care trebuie sa-l alegi ca urmator pas, stochează toate fișierele, imaginile și conținutul pe care le are site-ul tau și îl afișează vizitatorilor.

Aceste servicii sunt de regula servicii cu plata.

Există zeci de companii de găzduire web de pe piață care vor face treaba buna, printre care: WPEngine, iPage, Bluehost, Hostgator, GoDaddy, HawkHoast, etc.

Pe vremea cand eram la inceputurile bloggingului, am incercat cateva din ele, dar de cativa ani am ramas fidela si sunt foarte multumita de Hostgator.com.

Urmatorul pas spre prezenta online atunci cand construiesti un website de afaceri, este sa adaugi informatiile despre compania ta. Cu alte cuvinte, sa construiesti (ca orice constructor care se respecta 🙂 ) paginile Home, Despre, Produse si Servicii, Contact si orice alte pagini crezi ca vrei sa arati vizitatorilor site-ului si potentialilor tai clienti.

Apoi, evident, iti vei conecta site-ul cu toate conturile de social media pe care activezi. Google+, Facebook, Twiteer, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Youtube… si orice alta retea sociala, te pot ajuta enorm sa iti faci brandul cunoscut. Si ca rezultat, sa-ti maresti baza de clienti.

Ultimul pas, pe care, cu placere il recomand, este sa iti planifici strategia de marketing. despre acest subiect se pot scrie atat de multe lucruri, incat, am putea forma cateva “romane” voluminoase. Asa ca ne vom opri aici cu enumerarea elementelor de care un website de afaceri are nevoie.

În concluzie, un website este ca cartea ta digitală de afaceri. Ea oferă vizitatorilor si potentialilor tai clienti informații despre afacerea ta și ce poți face pentru ei.

Si acum… este timpul să te dezvolti și să mergi la clienții tai, inclusiv Online!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here